Cum de a alege Gazduire server dedicat

Serverele dedicate oferă mult mai multă putere și caracteristici decât gazdă partajată sau VPS, dar atunci când make a decisionți cu privire la web hosting dedicat pentru servere, este significant să luați în considerare o serie de lucruri înainte de a lua saltul. Nici doi furnizori de gazduire nu sunt la fel, deci este significant ca daca un pret pare prea bun pentru a fi adevarat, probabil ca veti primi intr-un fel un serviciu de calitate inferioara.

În interiorul unui server dedicat

Calitatea components-ului

Din second ce veți închiria un întreg server fizic, este crucial să plătiți pentru hardware de bună calitate și nu o grămadă de componente vechi care au fost aruncate împreună într-un șasiu metalic vechi. În schimb, aveți grijă de serverele dedicate cu HDD-uri de nivel enterprise sau chiar SSD-uri.

Căutați o referire la un server de marcă, cum ar fi Supermicro, HP sau Dell. Toate acestea sunt mărci de calitate de server.

Opțiuni de asistență

Aproape fiecare furnizor dedicat de web hosting va oferi suport la un anumit nivel, dar nivelul genuine de suport va varia de la gazdă la gazdă. Iată câteva considerații pe treatment trebuie să le experienceți atunci când comparați suportul:

Ce se întâmplă dacă aveți o dilemmaă? Echipa lor de asistență este ușor accesibilă prin intermediul unui bilet de asistență, al unui telefon sau al unui chat Dwell?
Furnizorul de servicii de găzduire pe care îl căutați oferă asistență non-stop?
Treatment sunt momentele de răspuns ale acestora pe fiecare canal de suport?
Echipa lor de suport poate ajuta cu adevărat problema dvs. sau se comportă ca niște roboți, pur și simplu vă conectează la Wiki sau File.A.Q. articol, mai degrabă decât rezolvarea problemei dvs.?
Pentru a evalua punctele three și 4, ar fi o idee bună să trimiteți câteva întrebări de pre-vânzare echipei de asistență pentru a afla cât timp este nevoie pentru a obține un răspuns la întrebările dvs. și, de asemenea, dacă răspunsurile sunt de ajutor!

Indiferent de motivul pentru alegerea serverului dedicat hosting, suportul ar trebui să fie un factor-cheie.

Garanții de înlocuire components (SLA and many others.)
Acestea sunt oferite de centre de day furnizorilor de servicii de găzduire și apoi de la furnizorii de servicii de găzduire până la clientul ultimate. Semnificația acestor garanții este că, dacă aveți o issueă, furnizorul de servicii de gazduire sau datacenterul care găzduiește serverul dvs. va oferi să înlocuiască components-ul eșuat (sau defecțiune) într-un anumit interval de timp.

Dacă vă uitați în jur la compararea furnizorilor dedicați de web hosting, veți începe să observați că furnizorii mai ieftini au SLA (Provider Degree Agreements) mai lungi pentru înlocuirea hardware-ului, cum ar fi HDD-urile defecte. Deci, este întotdeauna o idee bună să aflați aceste informații, altfel ați putea afla doar că gazda dvs. are un SLA sărac atunci când vă aflați într-o situație în treatment aveți nevoie de o înlocuire urgentă.

Există și alte SLA-uri, cum ar fi disponibilitatea rețelei și disponibilitatea energiei. Ar trebui să căutați o gazdă treatment oferă 99,9% + pe fiecare dintre acestea.

Server Supermicro Dedicat

Opțiuni software

Sistem de operare
Oferă toate principalele distribuții Home windows & Linux? Dacă acestea oferă doar Linux, probabil că echipa de asistență nu va putea să vă ajute cu problemele legate de Home windows, chiar dacă puteți instala un sistem de operare personalizat. Căutați un furnizor de gazduire care oferă toate sistemele de operare principale, deși ar trebui să plătiți o taxă lunară suplimentară pentru sistemele de operare Windows, deoarece acestea necesită o licență plătită.

Panou de Command

Ce panouri de Regulate diferite sunt oferite? Brand-ul cPanel

În timp ce un furnizor de gazde ar fi putut construi propriul panou de Handle, este de obicei cel mai bine să optezi pentru unul dintre panourile bine cunoscute, cum ar fi cPanel / WHM (WebHost Manager) sau Plesk. În acest fel, dacă vreodată trebuie să vă mutați web page-urile World-wide-web departe, va fi mult gazduire site mai simplu.

Dacă nu ați folosit un panou de Management înainte de a gestiona serverul și web site-urile asociate, ar trebui să încercați cu siguranță unul. Vă recomandăm cPanel / WHM, deoarece acesta este panoul de control principal din industrie și oferă o gamă largă de caracteristici, cum ar fi crearea / gestionarea de cont, gestionarea e-mailului, backup-urile la nivel de server (către un server FTP la distanță, Amazon S3 etcetera.) , și de gestionare a securității. O listingă completă a funcțiilor poate fi găsită aici pe web site-ul oficial cPanel.

Software suplimentar

Poate furnizorul dvs. de web hosting să instaleze program suplimentar, cum ar fi Softaculous (program de instalare cu one clic), WHMCS (software package de facturare) and many others. dacă este necesar? Deși ați putea să cumpărați licențe application și să instalați singur computer software-ul, este bine să știți că gazda dvs. poate face acest lucru dacă este necesar.

Migrarea de pe un server dedicat existent
Poate furnizorul de găzduire să vă ajute în procesul de migrare? Dacă întrebați, mulți vor fi mai mult decât mulțumiți de acest lucru pentru dvs. După cum sa Adult malesționat mai sus, dacă utilizați unul dintre panourile de Management bine-cunoscute, acest proces va fi mult mai fast și mai ușor.

Dacă gazda web refuză complet să vă ajute în vreun fel, probabil că este mai bine să stați departe, deoarece ar putea avea această atitudine față de orice probleme pe treatment le întâmpinați.

Calitatea rețelei și timpul de funcționare
Timico Datacenter NOC

Chiar dacă hardware-ul de server are un standard bun și datacenterul în treatment este localizat serverul dvs. are o garanție bună pentru înlocuirea components-ului, dacă rețeaua suferă de pierderea pachetului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *